Portekiz'de Gayrimenkul Yatırımı Yapmak ve Sınırsız Oturma İzni Almak İçin;

Neden RE/MAX Yıldız?

RE/MAX Yıldız Gayrimenkul Satışında Şampiyon'dur

RE/MAX 1973 yılında Amerika’da kurulmuş, 100 ülkede, 110.000 gayrimenkul danışmanına sahip Dünya’da en çok satış yapan, Gayrimenkul Pazarlama zinciridir.
RE/MAX Yıldız; Türkiye’de ve Dünya’da isimlerini başarılarıyla duyurmuş, kurumsal gayrimenkul danışmanlığının duayenleri Çağatay Demirayak ve Ulvi Kocailik önderliğinde kurulmuştur. RE/MAX Yıldız 10 yıllık serüveninin 5 yılında Türkiye Birincisi olarak başarısını tescillemiştir. Ayrıca RE/MAX Türkiye’de tek Ticari Departmana sahip Collection ofisidir.

Portekiz Uzmanıdır

RE/MAX Türkiye ve RE/MAX Portekiz Avrupa’da ilk beş içerisinde danışmanları ve ofisleriyle isimlerini duyurmuş iki ülkedir.
Portekiz’de yatırım yaparken başarılarını tescillemiş, RE/MAX Yıldız ve Portekiz Uzmanı danışmanlarıyla çalışarak emin ellerdesiniz.

Hızlı ve Güvenli Çözüm Sunar

RE/MAX Yıldız’ın yatırım uzmanlığıyla ve güvencesiyle satın alacağınız gayrimenkulün en iyi yatırımlarınızdan biri olacağının garantisini veriyoruz.

Portekiz'de Gayrimenkul Yatırımı ve Sınırsız Oturma İzni

PORTEKİZ Golden Visa

Neden Portekiz?

  • Hızlı Başvuru ve Minimum evrakla hızlı yürüyen bir süreç
  • 500.000 euro’dan başlayan bir gayrimenkul yatırımı
  • Başvuru için bir kriter aranmaması
  • Tek bir gayrimenkul yatırımı ile tüm aileye oturum imkanı verilmesi
  • Yatırım yapıldıktan sonra 6 ay içerisinde oturum hakkının alınabilmesi
  • 1 yıllık oturum hakkı alındıktan sonra iki defa yenilenen 2 yıllık oturum hakkının sonunda sınırsız oturum izni alma imkanı
  • İlk yıl 7 gün, sonraki 2 yılda toplam 14 gün Portekiz’de bulunmanın yeterli olması
  • 5 yılın sonunda alınan sınırsız oturma hakkını takip eden 6. yılın sonunda Portekiz vatandaşlığına başvuru imkanı
  • 5. Senenin sonunda doğabilecek karlılığa bağlı vergilerden muaf bir şekilde mülkünüzü satıp, sahip olunan tüm hakları koruyabilme imkanı
  • Gayrimenkul yatırımı yapıldıktan hemen sonra kiraya verilebilmesi
  • Portekiz ve diğer Schengen Ülkeleri’nde çalışma, eğitim hakkı ve iş kurabilme imkanı
  • Sağlık ve eğitim hizmetlerine ücretsiz sahip olma imkanı
  • 26 Schengen Ülkesine vizesiz giriş imkanı
Portekiz'de Gayrimenkul Yatırımı ve Sınırsız Oturma İzni

PORTEKİZ Golden Visa Nasıl Alınır?

Portekiz'de sınırsız oturma izni almak için ne yapabilirsiniz?

Nasıl Başlayacağım?

adimlar

Portekiz'de Bulunduğunuz Sürede Yapılması Gerekenler

anlastik

Sık Sorulan Sorular

Golden Visa Nedir?
  • Golden Visa (Altın Vize) Portekiz’in 2011 senesinde ekonomik reformlarla yeniden yapılanma sürecinde, Avrupa Birliği üyesi olmayan vatandaşlara yatırım yoluyla vatandaşlık imkanı sağlayan bir uygulamadır
  • Bu uygulama Gayrimenkul yatırımı yaparak Portekiz’de süresiz oturma iznine sahip olmanızı ve vatandaşlık almanızı sağlar
  • Portekiz; satın alacağınız 500.000 euro ve daha fazla değerde bir gayrimenkul ile birlikte size sınırsız oturma hakkı veriyor. (Renovasyon sebebi ile alınan 30+ yaşındaki mülklerde bu miktar 350.000 euro olabilir)
Golden Visa başvuru koşulları nelerdir?
  • Minimum 500.000 euro değerinde olan bir mülkün alım işlemlerinin tamamen sonuçlanması ilk şarttır.
  • Mülk alımında kredi veya mortgage kullanılamaz
  • Golden Visa başvuru döneminden sonraki ilk 1 yıl 7 gün, bu yılı izleyen her 2 yıl için de 14 gün Portekiz’de bulunulması gereklidir.
  • Başvuru ülkeye giriş yapıldıktan sonraki 90 gün içerisinde yapılmalıdır. Yaklaşık 9-10 ay içerisinde başvurunuz sonuçlanıp oturma izninizi alabilirsiniz.
Golden Visa’dan vatandaşlığa giden süreç nasıldır?
  • Ülkeye giriş gününü takiben 90 gün içerisinde oturma iznine müracat edilmelidir. Yaklaşık 2-3 ay içerisinde oturma izniniz çıkacaktır.
  • Başvuru onaylandığında 1 yıl sürelik oturma izniniz alınmış olur. Bu süre zarfında Schengen ülkelerinde serbest dolaşım hakkına sahip olacaksınız.
  • Oturma izniniz 2 yıllık dönemler halinde 2 kez yenilenecektir.
  • 5 yıllık süreyi tamamladıktan sonra yenileme döneminde 1 yıllık izin daha alırsınız ve 6. yılın sonunda Portekiz vatandaşlığına başvuru yapma ve Avrupa Birliği pasaportuna sahip olma hakkı kazanmış olursunuz.
Gayrimenkul yatırımı yaptıktan ve oturum izni aldıktan sonra vatandaşlık nasıl alacağım?
Vatandaşlık almak için alınan 1 yıllık oturma izninin ardından 2 kere 2 yıllık yenileme yapılarak süresiz oturma iznine sahip oldukta ve toplamda 6 yıllık süreci tamamlamak gerekmektedir.
Vatandaşlık almak için geçecek 6 yıl içerisinde Portekiz’de ne kadar bulunmak gerekiyor?
Portekiz’de bulunduğunuz ilk yıl için 7 gün, sonraki 2 yıllık periotlar içinse 14 gün ülkede bulunmanız yeterlidir.
Portekiz vatandaşlığı almam için TC. Vatandışlığından vazgeçmem mi gerekiyor?
Hayır; Portekiz çifte vatandaşlığı kabul eden bir ülkedir. Bu yüzden ikinci vatandaşlığınızı Portekiz’den alarak çift pasaporta sahip olacaksınız.
Bitmemiş bir projeden mülk alabiliyor muyum?
Bitmemiş bir projeden gayrimenkul alabilirsiniz, fakat yine 500.000 euro olan kısmının ödemesini yaptıktan sonra başvuru gerçekleştirilebilir. Kalan kısmı ise projenin tesliminde ödenir ve bu kısma kredi kullanılabilir.
Her bölgede yatırım miktarı aynı mı olmalı?
  • Her bölgede her şartta bu aynı değildir
  • Nüfusun yüksek olduğu yerlerde ve şehir merkezlerinde, En az 500.000 Euro gayrimenkul yatırımı yapılması gerekir.
  • 30+ inşaat süresi olan gayrimenkuller için ise bu yatırım 350.000 Euro dur.
  • Kilometre başına 100 vatandaştan az olan bölgelerde bu yatırım 400.000 Euro
  • Bu bölgelerdeki 30+ inşaat süresi olan gayrimenkuller için ise 280.000 Euro değerinde gayrimenkul yatırımı yapmak yeterlidir.

Ayrıntılı Bilgi İçin Lütfen Bizimle İletişime Geçin

 

  Bir kahve eşliğinde ayrıntıları görüşmek üzere sizi ofisimizde ağırlamak isteriz.


19 Mayıs Mah. İnönü Cad. No:92 K:2, 34736 Kadıköy/İstanbul TÜRKİYE
Tel : +90 216 380 17 17
mail : info@remaxportekiz.com
Bilgilerinizi Paylaşın Hemen Size Dönelim
Hemen Arayın
RE/MAX Güvencesiyle Portekiz'de Gayrimenkul Yatırım fırsatları ve süresiz oturma izni almak ile ilgili bilgi almak için lütfen hemen bizimle iletişime geçin. İletişim Formu